You have no items in your shopping cart.

Subtotal: 0,00 kr

Udveksling og Retur

Vi ønsker, at du er helt tilfreds med dit køb

Tjek venligst det så hurtigt som muligt efter modtagelsen, og vent venligst ikke at åbne tilbehør, før du kontrollerer hovedelementet (e) for størrelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, vil vi gerne bytte eller returnere det underkastet denne returpolitik. Gratis 365-dages retur. Ret noget af en eller anden grund i op til et år efter du har købt det. Vi giver dig en erstatning eller en fuld refusion.

 

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere en del af eller hele din bestilling til refusion eller udveksling, skal du underrette os inden 14 dage fra dagen efter levering af varen. Du kan meddele os ved at indsende en returanmodning i afsnittet færdige ordrer på din konto på denne hjemmeside eller via e-mail eller telefon.

Kunder kan muligvis ikke få fuld refusion, hvis varer returneres til os, der anvendes eller vaskes, ikke i den oprindelige tilstand med mærker intakte, med nogen mærker eller lugt (fx parfume eller cigaretrøg).

Vi anmoder om, at varerne returneres sammen med deres originale producentens emballage, så fremtidige kunder kan modtage varen som den ønskede fabrikant.

Vær venligst opmærksom på fragt ved afsendelse af varen tilbage til os. Dette er til din egen sikkerhed, hvis varer går tabt i transit.

 

Tilbagebetalings politik

For hele bestillingsanmodninger eller afbestillinger, der modtages inden for 14 dage efter dagen for leveringen af ​​ordren, refunderer vi din betaling inklusive pakning og fragtomkostninger (med undtagelse af de ekstra omkostninger, der opstår, hvis du vælger en anden form for levering end den billigste type standard levering tilbydes af os). Køberen er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af ordreelementerne.

For anmodninger om delvis rækkefølge, der modtages inden for 14 dage fra dagen efter levering, refunderer vi ordreelementets omkostninger. Pakning og porto omkostninger er ikke refunderes. Køberen er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af ordreelementerne.

Hele eller delvise bestillingsanmodninger, der modtages efter 14 dage fra dagen efter levering, kan accepteres efter eget valg og en kreditnota eller udveksling, der tilbydes. Pakke- og portoudgifterne refunderes ikke, og køberen er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af ordreelementerne.

Standardemballage og portokostnader for udvekslingsposter vil ikke blive opkrævet, medmindre valutaposterne efterfølgende returneres til os for tilbagebetaling, i hvilket tilfælde de vil blive fratrukket restitutionen. Ekspeditionspakker og portoudgifter til udvekslingsposter skal betales på forhånd.

 

Procedure

For at indsende en returanmodning via denne hjemmeside, skal du logge ind på din konto, gå til 'Afsluttede ordrer', klikke på 'Returartikler' ved siden af ​​den relevante ordre, udfyld formularen og klik på 'Send returforespørgsel'. Alternativt kan du kontakte os via telefon eller email med dit bestillingsnummer, hvad du vil returnere og hvorfor du ønsker at returnere det.

Du modtager så en email med dit Return Request ID samt instruktioner om, hvordan du returnerer varerne til os.

Vi er enige med dig om enten at refundere, erstatte eller bytte varen under forbehold af tilgængelighed.

Venligst send returartiklerne tilbage til os uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, hvor du meddeler din returanmodning. Vi anbefaler, at du bruger en indspillet eller spor og spor postmetode, der giver tilstrækkelig forsikringsdækning til den angivne værdi.

Ved modtagelsen af ​​pakken afgør vi om varen er acceptabel for retur i overensstemmelse med vores politik.

Når vi har modtaget dine returnerede varer, sender vi dig en e-mail-bekræftelse, og din refusion vil blive behandlet inden for 7 dage.

Restitutioner vil blive betalt tilbage ved hjælp af samme betalingsmiddel som du brugte til den oprindelige transaktion. Det kan tage et par ekstra arbejdsdage for bank- og kreditkortsystemet at kreditere midlerne tilbage på dit kreditkort eller din bankkonto, når vi har behandlet dig tilbagebetaling.

Hvis varen ikke er acceptabel, returnerer vi den til dig med en begrundelse for dens retur.